Projekti

RADIONICE FOTOGRAFIJE NA AKADEMIJI UMETNOSTI 

Katedra za fotografiju Akademije umetnosti u Novom Sadu pokreće seriju kratkoročnih kurseva fotografije u periodu april-maj 2017. godine.

Tokom jednog ili dva vikenda polaznici radionica imaće priliku da se upoznaju sa različitim žanrovima i fotografskim tehnikama, pronađu svoja interesovanja u oblasti fotografije i realizuju radove-serije fotografija uz pomoć predavača i saradnika na Akademiji umetnosti. Uz prenošenje praktičnih veština, akcenat radionica biće i na estetskim, primenjenim i dr. aspektima fotografije, a polaznici će moći da saznaju više o savremenim tendencijama u oblasti fotografskog obrazovanja.

Svi kursevi predviđaju osnovno (početno) znanje o fotografiji. Sav materijal potreban za rad obezbeđuje Akademija umetnosti, a poželjno je imati svoj analogni ili digitalni fotoaparat, u zavisnosti od radionice. Nakon završetka programa svi polaznici dobijaju sertifikat o završenom kursu na Akademiji umetnosti.

Raspored radionica

1. Analogna (crno bela) fotografija– 22. i 23. – 29. i 30. april (subota i nedelja) od 10-14h

2. Studijska fotografija- mrtva priroda– 6. i 7. maj (subota i nedelja) od 10 do 14h

3. Studijska fotografija- portret– 13. i 14. maj (subota i nedelja) od 10 do 14h

4. Dokumentarna fotografija- istraživački rad- 20. i 21. – 27. i 28. maj od 10 do 14h (subota i nedelja)

Detaljan opis radionica možete pogledati ovde Akademija radionice fotografija 2017

PRIJAVE

Prijave i uplate se vrše do pet dana od početka svake radionice slanjem prijavnog obrasca sa uplatom na email photokocisboris@gmail.com ili akademijaumetnostinovisad@gmail.com

Preuzmi prijavni obrazac ovde prijava fotografija 2017

Advertisements